whatsapp

Güncel

SEPAŞ'TAN HAKSIZ KAZANCIN İADESİNİ İSTEDİLER

Gebze Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği Başkanı Hüseyin Şınar ve beraberindekiler Sepaş'ın elektrik faturalarındaki haksız kazançlarını iadesi ve fatura dökümlerini talep etmek için SEPAŞ Gebze Satış Müdürlüğüne dilekçe ile

19 Mart 2016 Saat: 07:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.191 kez okunmuştur

SEPAŞ'TAN HAKSIZ KAZANCIN İADESİNİ İSTEDİLER
SEPAŞ'TAN HAKSIZ KAZANCIN İADESİNİ İSTEDİLER

Konyula ilgili  SEPAŞ Gebze Satış Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapan Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği Hüseyin Şınar şunları söyledi: “SEPAŞ’ın vatandaşlardan almış olduğu perakende satışı hizmete, dağıtım bedeli, iletim bedeli, kayıp kaçak bedeli, sayaç okuma bedeli, TRT fonu, enerji fonu, belediye tüketim vergisi Yargıtay tarafından haksız bulundu. Bizler de Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği olarak bu bedellerin geriye dönük 10 yıllı ödemelerinin vatandaşlara verilmesi için bir çalışma başlattık. 

DERNEĞİMİZE BAŞVURSUNLAR

Buradan tüm vatandaşlara çağrıda bulunuyorum. SEPAŞ’ın vatandaşlardan almış olduğu ve Yargıtay tarafından da haksız olarak alınan bu paraların geri ödenmesi için derneğimize başvurmalarını istiyoruz. Bizler bugün burada SEPAŞ’a başvurarak bugüne kadar bizden alınan bu paraların geri ödenmesi için hazırladığımız dilekçeleri yetkililere verdik.  Bu paralar bizlere ödenmemesi durumunda yasal yollara başvuracağımızı belirtmek istiyoruz”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑