whatsapp

Spor

SIRA ŞAMPİYONLUKTA

Gebzespor'da 9 kişilik yönetim 21 kişiye çıkartıldı. Gebzespor Başkanı İlker Çakır göreve geldiği ilk gün istikrar vurgusu yaptığını, bu sezon içinse sıranın şampiyonluğa geldiğini söyledi.

2 Mayıs 2016 Saat: 09:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.666 kez okunmuştur

SIRA ŞAMPİYONLUKTA
SIRA ŞAMPİYONLUKTA

Gebzespor'da İlker Çakır başkanlığındaki yeni dönem yönetimin güçlendirilmesi ile başladı. Menekşelerde 9 olan yönetim kurulu üyesi sayısının 21'i çıkarılmasıyla ilgili tüzük değişikliği, kulüp tesislerinde gerçekleşen kongrede oy birliğiyle hayata geçti. Kongrede divan başkanlığına eski Gebze İlçe Spor Müdürü Galip Oktay yaptı. Oktay'a divanda katip üyeler Çağrı Turhan ve Serkan Çeliktoz eşlik etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongreye Kaymakam Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İl Başkanvekili Hüseyin Kurt, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebze Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, kulübün eski başkanları, yöneticiler, kongre üyeleri ile Gebzespor taraftarı katıldı.

ÇAKIR 2 MİLYON TL'Yİ HİBE ETTİ

Kongrenin açış konuşmasını yönetim kurulu üyesi Adem Yıldırım yaptı. Yıldırım gelir gider tablolarını okuyup Başkan İlker Çakır'ın kulüp için harcadığı 2 milyon 25 bin lirayı hibe ettiğini söyledi. Yıldırım ayrıca bu dönem içinde 25 yıllık İSU borcunun sıfırlandığını, 3 milyon 500 bin TL olan SGK prim borcunun 750 bin TL'ye eridiğini, kulüpten alacaklı futbolcu sayısının 72'den 9'a düştüğünü kaydetti. Gebzespor'a yeni bir modern tesis yapımı için de harekete geçtiklerini belirten Yıldırım'ın sözleri salondakiler tarafından uzun  süre alkışlandı.

KULÜBÜN ÖNÜ AÇILDI

Kongrede hem güven tazeleyen hem de yönetimi genişleyen Gebzespor Başkanı İlker Çakır, göreve geldiği ilk gün önce istikrar vurgusu yaptığını, önümüzdeki sezon içinse sıranın şampiyonluğa geldiğini kaydetti. Çakır, "Kaliteli bir takım kurmak için kaliteli futbolcular aldık, almaya devam edeceğiz. Kulübün önü ekonomik açıdan açıldı. Sportif başarı için de 3.Lig’e çıkmamız gerekiyor. 3.Lig’e yükseldik mi gerisi gelir ve Gebzespor'u PTT 1.Lig’e kadar çıkartırız” dedi. Çakır, SGK prim borcunu da görüşmek üzere bugün ilgili makamlarla bir araya geleceklerini belirtti.  Kulübü şeffaf bir anlayış ile yönettiklerini hatırlatan Başkan Çakır geçen sezon kombine bilet alanları da açıkladıklarını, buna karşın kombine alıpta listede ismini görmeyenlerin direk kendisiyle irtibata geçmesini istedi. 

PROTOKOL DESTEĞİ

Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İlker Çakır'ın çabaları ile kulübün çok önemli bir konuma geldiğini belirtip sıranın şampiyonluğa geldiğini söyledi. Arslan, "O mutluluğu sizlerle paylaşmak, o kupayı hep birlikte kaldırmak beni çok mutlu edecek” dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2-3 yıldır kulübe gerekli katkıları sağlayamadıklarını ancak sebeplerine girmeyeceğini kaydetti. Çakır ve yönetimine sonuna kadar güvendiğini ve destek olacağını belirten Köşker, "Marka Gebze’nin en büyük markasına sahip çıkacağız. Hem maddi hem de manevi Çakır’ın yanındayız. Kendisinden ve ekibinden bu yıl şampiyonluk bekliyoruz" dedi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da 1'nci Lig'in Gebzespor için uzak bir hedef olmadığını belirtip, "Biz de Gebzespor’a ve İlker Başkana elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.  Gebze’nin en önemli marka değerlerinden Gebzespor’u layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

İlker Çakır (Başkan), Serap Çakır, Nurbay İşçi, Salih Çakıroğlu, Yusuf Öztürk, Hakan Karataş, Veysel Tekin Güçtekin, Ercan Altınkaya, Mücahit Görmez, Yasin Okumuş, Sadık Güvenç, Köksal Aydın, Furkan Çakır, Engin Yılmaz, Mustafa Turhan, Bülent Turhan, Sezai İri, Ümit Aydın, Süleyman Kurt, Şener Çelikkaleli, 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑