whatsapp

Spor

Sorumluluğunuz Çok Büyük

Büyükşehir Spor Okulları antrenörleriyle bir araya gelerek, çalışmaları masaya yatırdı.

7 Şubat 2016 Saat: 09:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.204 kez okunmuştur

Sorumluluğunuz Çok Büyük
Sorumluluğunuz Çok Büyük

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 9 bin çocuğun 7 ayrı branşta ücretsiz spor eğitimi aldığı Spor Okulları Projesi’ni sürekli yakın takibinde tutuyor. Bu çerçevede projeyi yürüten Spor Şube Müdürlüğü, Spor Okulları antrenörleriyle rutin aralıklarla bir araya gelerek, görüş ve önerilerini ele alıyor. Söz konusu çalışma, projenin başarısında büyük rol oynuyor.

GENİŞ KAPSAMLI

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü geçtiğimiz hafta Spor Okulları’nın antrenörleriyle bir araya geldi. SEKASEM’de gerçekleştirilen istişare toplantısına Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Spor Okulları koordinatörleri ile antrenörleri katıldı.

BİREBİR İLETİŞİMDESİNİZ

Toplantıda konuşan Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Spor Okulları’nda her yıl öğrenci sayısının arttığını ve giderek daha büyük bir aileye dönüştüğünü söyledi. Bu büyük aile içinde antrenörlerin önemine değinen Ergün, “Sizler, çocuklarımızla birebir iletişim halindesiniz. Öğrencilerinizin sosyo-psikolojik durumunun yanı sıra okul başarısı ile de yakından ilgileniyorsunuz. Sporcu ile antrenör ilişkisi, başarıya giden yoldaki en önemli adımdır. Bu anlamda sorumluluğunuz çok büyük” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑