whatsapp

Siyaset

SÖZDE MİLLİYETÇİLER, NEREDESİNİZ?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Derince İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısında MHP’ye yüklendi. Tarhan, “Teröre karşı önerge verdik, ‘hayır’ dediniz. Yerelde de genelde de yoksunuz. Sözde milliyetçiler, neredesini

20 Mart 2016 Saat: 15:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.400 kez okunmuştur

SÖZDE MİLLİYETÇİLER, NEREDESİNİZ?
SÖZDE MİLLİYETÇİLER, NEREDESİNİZ?

CHP Derince İlçe Örgütü tarafından Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Danışma kurulu toplantısına CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il başkanları toplantısı sebebiyle şehir dışında olduğu için toplantıya katılamadı. Toplantının divan başkanlığını ilçe başkanı Nihat Değer üstlenirken katipleri ise Nagihan Diler ve Yaprak Demir oldu.


MÜCADELE EDİYORUZ
Danışma kurulu toplantısının açılış konuşmasını Derince İlçe Başkanı Nihat Değer gerçekleştirdi. Yaşanan terör olayları sebebiyle hayatını kaybedenleri anarak konuşmasına başlayan Değer, “Bugün CHP olarak biz kocaman bir aileyiz. Omuz omuza yürüdüğümüz bu yolda birbirimize kucak açmamız gereken bir zamandan geçiyoruz. Cumhuriyet ve rejim muhalifleriyle mücadelede geldiğimiz noktada yapılacak politik hamleler gün yüzüne çıkarılmalıdır ve iktidar için mücadele edilmelidir” dedi.


VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Sözlerini devam ettiren İlçe Başkanı Nihat Değer, “Her fırsatta alanlarda ve sokaklardayız. Halk eliyle halkın iktidarını kurmak için çalışıyoruz. Akılcı ve emeğe dayalı çalışmalarla elde ettiğimiz sonuçlarla kendimize bir yol haritası belirlemeliyiz. Derince’de seçim sonuçlarını incelediğimizde gördük ki halkın iktidarını kurmaya en yakın partilerden biriyiz. Bunun için görev süremiz boyunca var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.


MUHALEFETİ SUÇLUYORLAR
Değer’in ardından İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın yerine vekalet eden il yöneticisi Sabriye Şahin, kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Şahin’in ardından kürsüye CHP Milletvekili Tahsin Tarhan geldi. Tarhan, “Siyasetçiler olarak her konuşmamıza ne yazık ki ülkemizin başı sağ olsun, yaralılara acil şifalar olsun diye başlıyoruz. TBMM taziye evine döndü, ülkemiz taziye evine döndü. Ülkemiz bu şekilde bir bataklığa saplanmışsa yine bu bataklıktan çıkaracak isimler de siyasetçilerdir. Burada en büyük görev iktidara düşüyor. Ama onlar hala muhalefeti suçlamakla yetiniyor” diye konuştu.


BEKLEYE BEKLEYE
BÖYLE OLDU

Türkiye’nin Oslo sürecinden itibaren bir çok hata yaptığını ifade eden Tarhan, “Türkiye Oslo sürecinden başlayarak yaptığı hatalarla bugüne kadar geldi. Hepimiz şoktayız. Halkımızın basireti bağlandı. Güvenlik güçleri bu süreçte 290 tane yazı yazmış. Güneydoğu’da hendeklerin kazıldığını, cephaneliklerin kurulduğunu ifade etmişler. Bu yazıların 8’ine cevap gelmiş. 282 tanesine cevap vermemişler. Güvenlik güçleri terör yuvalanıyor demiş, iktidar bekleyin demiş. İşte bekleye bekleye bu hale geldik” 


MHP’YE YÜKLENDİ
Milletvekili Tahsin Tarhan, konuşmasında MHP’ye de yüklendi. MHP’lilerin CHP’li vekilleri şovmenlikle suçlamasını sert bir dille eleştiren Tarhan, “Tüm bu olaylar yaşanmadan önce terör araştırılsın dedik, önerge verdik. Hayır dediler. Bu MHP artık AKP’nin bastonundan başka hiçbir şey değil. Terör araştırılsın diyoruz yoksunuz. Derince Limanı’nda doğayı katlediyorlar yoksunuz. Ey sözde milliyetçiler, neredesiniz? Bir de utanmadan kalkıp CHP’lileri şovmenlikle suçluyorsunuz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑