whatsapp

Siyaset

SP GEBZE İLÇE BAŞKANI KORKMAZ; ‘’AKP’YE ÜYE OLMAYANA İŞ YOK!”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, insanları işleriyle aşlarıyla korkutup AKP’ye üye olmayana iş vermemek hiçbir vicdana sığmadığını söyledi.

6 Şubat 2017 Saat: 11:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.662 kez okunmuştur

SP GEBZE İLÇE BAŞKANI KORKMAZ; ‘’AKP’YE ÜYE OLMAYANA İŞ YOK!”
SP GEBZE İLÇE BAŞKANI KORKMAZ; ‘’AKP’YE ÜYE OLMAYANA İŞ YOK!”

İnsanları kutuplaştırmanın, kamplaştırmanın, ötekileştirmenin temelinde farklılığa tahammül edemeyen siyasi zihniyetin olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “AKP’ye Üye Olmayanı İşe Almıyorlar’’  bu tahammülsüzlük ve korku neden diyerek AKP’li yöneticileri eleştirdi. 

KENDİSİNDEN OLMAYANA YAŞAM HAKKI YOK

Anayasa’nın “Devlet, çalışanların hayat seviyesini yükseltmek, çalışma hayatını geliştirmek için çalışanları ve işsizleri korumak, çalışmayı desteklemek, işsizliği önlemeye elverişli ekonomik bir ortam yaratmak ve çalışma barışını sağlamak için gerekli tedbirleri alır” hükmünü anımsatan Başkan Korkmaz, “Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki özellikle siyasal anlamda halkımız hangi görüşten olduğunu ifade edemez hala geldi. Kutuplaştırıcı söylem ve eylemler toplumu  Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Bölgemizde de kamu kurumlarında, belediyelerde hatta özel firmalarda dahi AKP kontenjanları oluşturup vatandaşlarımızı  Yani bir siyasal partiye kayıt yaptırmadan gençlerimiz artık işe giremez oldular. İşe girecekseniz mutlaka iktidar partisinin il ve ilçe örgütlerine giderek kayıt yaptıracaksınız, ondan sonra iş talebinde bulunacaksınız.

BUNU VİCDAN KABUL ETMEZ

Bu Türkiye’nin partisi olduğunu iddia eden bir siyasi oluşuma aykırı gelmektir. Siz hem biz Türkiye’nin Partisiyiz deyip 78 milyonu kucaklayacaksınız sonra da kendinizden olmayana neredeyse yaşama şansı vermeyeceksiniz. Bu davranışı hiçbir vicdanın kabul etmesi mümkün değildir. Her görüşten insana değer vereceksiniz ki 78 milyon 7 fırka bir arada huzur içerisinde yaşayalım.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑