whatsapp

Spor

Stranç Turnuvası Sonuçlandı

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile İlçedeki ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Satranç turnuvası Final turlarının yapılmasıyla tamamlanmış oldu.

25 Şubat 2016 Saat: 19:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.236 kez okunmuştur

Stranç Turnuvası Sonuçlandı
Stranç Turnuvası Sonuçlandı

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Finalleri ve akabinde yapılan ödül törenine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkan vekili Nazım Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhyettin Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, başta olmak üzere Turnuvaya katılan Okulların Müdürleri ve Öğretmenler ve Veliler katıldılar.

 

23-24-25 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Satranç turnuvası Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapıldı. Turnuvaya İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarından toplam 35 Okul katılırken, Küçükler kategorisi: 162,Yıldızlar kategorisi: 114,Gençler kategorisi:73 yarışmacı olmak üzere toplam 349 yarışmacı iştirak etti. Turnuva İsviçre sistemiyle 7 tur üzerinden yapıldı.

 

Final turları sonunda gerçekleştirilen Ödül töreni öncesinde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, bir konuşma yaparak tertip edilen Satranç turnuvasına katılan genç beyinleri kutladığını belirterek, elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik etti. Yazıcı, Turnuva süresince görev yapan Turnuva komitesine ve görevlilere de teşekkür etti.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da bir konuşma yaparak tertip edilen Satranç turnuvasına destek veren ve katkı sağlayan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti. Gülsuyu ayrıca Satranç turnuvasına katılan Okulların Müdürlerine,Öğretmen ve Öğrencilere,Turnuva komitesine ve görevlilerine de teşekkür etti. Ayrıca Turnuvada dereceye giren tüm öğrencilere Gölcük Belediyesi tarafından Satranç takımı hediye edildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑