whatsapp

Spor

SULTANIN İŞİ BELLİ OLMAZ : 0-7

Süper Lig B Grubu’nda lider Gebze Sultan Orhanspor, deplasmanda Başiskele Belediyespor’u 7-0 mağlup etti.

11 Aralık 2017 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.685 kez okunmuştur

SULTANIN İŞİ BELLİ OLMAZ : 0-7
SULTANIN İŞİ BELLİ OLMAZ : 0-7

Amatör Süper Lig B Grubu’nda 28 puanla haftaya lider giren Gebze Sultan Orhanspor, ligde kalma mücadelesi veren Başiskele Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan mücadeleden Furkan (3), Murat (2), Mustafa ve Hakan’ın golleriyle 7-0 galip ayrılan Gebze ekibi puanını 31’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Başiskele Belediyespor ise 4 puanda kaldı.

SUADİYE TAKILDI

26 puanla 2.sırada yer alan ve lider Sultan Orhanspor’un en yakın takipçisi olan Kartepe Suadiyespor, evinde 9 puanlı Dilovası Belediyespor’u  ağırladı. Çekişmeli geçen mücadelede konuk takım Dilovası, 30.dakikada Birkan’ın attığı golle öne geçti (0-1). Suadiyespor 45+3’te Coşkun’un golüyle beraberliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda iki takım da gol bulamazken mücadele 11- berabere bitti. Bu sonucun ardından Suadiyespor puanını 27, Dilovası ise 10 yaptı.

DİĞER MAÇLAR

Grupta oynanan diğer mücadelelerde, 3.sırada yer alan İlimtepe Futbol Kulübü, deplasmanda Değirmenderespor ile karşılaştı. İkinci yarıda atılan karşılıklı gollerle mücadele, 1-1 sona erdi. Derince Sırrıpaşa FK deplasmanda Tavşancılspor’u 2-1 mağlup ederken, 1937 Sekaspor ile Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor, 1-1 berabere kaldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑