whatsapp

Siyaset

TARHAN’DAN GENÇSİAD’A ZİYARET

CHP Kocaeli Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi Tahsin Tarhan, Gebze Genç Sanayici İşadamları Derneği’nin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

16 Mayıs 2016 Saat: 07:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.553 kez okunmuştur

TARHAN’DAN GENÇSİAD’A ZİYARET
TARHAN’DAN GENÇSİAD’A ZİYARET

SANAYİ KOMİSYONU YOĞUN BİR GÜNDEMLE ÇALIŞIYOR

Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ileten Tarhan, sanayideki gelişmelere dair de değerlendirmelerde bulundu. TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi Tarhan;  “Sanayi Komisyonu yoğun bir gündemle çalışıyor. Yakın geçmişte AR-GE Kanunu’nun yasalaştırdık. Sınai Mülkiyet Haklarına Dair Tasarı’nın çalışmaları geçtiğimiz hafta tamamlandı. Sürdürülebilir kalkınma ve sanayileşmede doğru adımların atılması için getirilen tüm yasa tekliflerini titizlikle inceliyoruz. Ekonomiyi canlandıracak, girişimcileri cesaretlendirecek , sanayicimizi rahatlatacak önerilerimizi bu çalışmalar sürecinde dile getirdik, bundan sonra da dile getirmeye devam edeceğiz. Gelişen ve değişen teknolojiye ayak uyduran, markalaşmayı vizyoner bir bakış açısıyla değerlendiren, teşviklerin sonuçlarına dair etki analizlerinin yapıldığı bir anlayış sanayimizi ve sanayicimizi çok daha ileri noktaya taşıyacaktır.” Dedi.

Sözlerine GENÇSİAD ile her zaman diyalog içinde olacaklarını belirterek devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileterek, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını da dile getirdi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑