whatsapp

Siyaset

TARHAN'A FEZLEKE ŞOKU!

Başiskele’de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sahtekar bir diktatörle mücadele ediyoruz" diyen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı fezleke hazırladığı öğrenildi.

15 Haziran 2016 Saat: 11:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.645 kez okunmuştur

TARHAN'A FEZLEKE ŞOKU!
TARHAN'A FEZLEKE ŞOKU!

7 Mayıs 2016 tarihinde yapılan CHP Başiskele İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Tarhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kastederek, "Türkiye’nin tek sorunu var, o da bu padişahlık sisteminden kurtulmaktır. Halkın iradesi diyor, ama hepsi yalan, o da alıştı yalan söylemeye. Böyle bir sahtekar diktatörle böyle bir yalancı ile mücadele ediyoruz" demişti.

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ
Tarhan’ın bu konuşması basında yer alınca Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık, CHP’li Tahsan Tarhan hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret suçundan fezleke hazırladığı öğrenildi. Savcılık hazırladığı fezlekeyi TBMM Başkanlığı'na sunulmak üzere Adalet Bakanlığı'na göndereceği belirtildi. CHP’li Tarhan, hakkında fezleke hazırlanmasıyla ilgili, "Savcılığın hakkımda Cumhurbaşkanını hakaretten fezleke hazırladığını duydum. Ama ne aşamada olduğunu bilmiyorum" dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑