whatsapp

Güncel

Tarihi Osmanlı Pilavcısı Açıldı

Sakarya’nın en ünlü Pilav ustası Osman Koçer’in işletmeciliğini yaptığı “Tarihi Osmanlı Pilavcısı” yoğun katılımla açılışı gerçekleşti. Pilavcı ustası Osman Koçer açılışa katılan davetlilere Pilav ikram etti.

25 Aralık 2023 Saat: 00:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 520 kez okunmuştur

Tarihi Osmanlı Pilavcısı Açıldı
Tarihi Osmanlı Pilavcısı Açıldı

 www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

"ÖNCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

12 Pilav çeşidi ile müşterilerine hizmet veren Osman Koçer, “ Benim  işim müşterilerime damak tadında ürünlerimle hizmet vermek ve onların memnuniyetini almaktır. Pilav tadını almadan pilav yemek olmaz ben yıllarımı  verdiğim bu meslekte hep en iyisini yaptım işimde müşterilerin memnuniyeti ön planda olmalıdır. Yıllarca çalışarak bu bölgeye sevdirdiğim Pilavcılığı şimdi kendi işletmemde yaptığım çeşitli Pilavları müşterilerime sunmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

PİLAV ÇEŞİTLERİ BİR TELEFON SESİ KADAR YAKININIZDA

Pilav ustası Osman Koçer’in işletmesi Tarihi Osmanlı Pilavcısında, Nohutlu Pilav, Tavuklu Pilav, Soteli Pilav, Salatalı Pilav, Mısırlı Pilav, A.Ciğerli Pilav, Çıtır Tavuklu Pilav, Köri Soslu Pilav bir telefon sesi kadar yakınınızda.

DAMAK TADI PİLAVLAR OSMAN KOÇER’DEN

Tarihi Osmanlı Pilavcısı damak tadını bilen müşterilerinin açık adresi Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi Eski Kazımpaşa Caddesi No: 17 adresinde 3 Katlı işletmesinde resmen açılarak hizmet vermeye başladı.

Tarihi Osmanlı Pilavcısı Sipariş Hattı Tel : 0555 727 54 54  Numaralı hattıyla ev ve işyerlerine paket servisi ile hizmet veriyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑