whatsapp

Güncel

Tarım arazilerine zarar veren koyunlara Osmangazi Zabıtası'ndan müdahale -

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yerel belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekili tarlalara ve çevreye zarar verdiği için yoğun şikâyetlere neden olan Panayır Mahallesi’ndeki küçükbaş hayvanları topladı.BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediy...

23 Ocak 2024 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 51 kez okunmuştur

Tarım arazilerine zarar veren koyunlara Osmangazi Zabıtası'ndan müdahale -
Tarım arazilerine zarar veren koyunlara Osmangazi Zabıtası'ndan müdahale -

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yerel belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekili tarlalara ve çevreye zarar verdiği için yoğun şikâyetlere neden olan Panayır Mahallesi’ndeki küçükbaş hayvanları topladı.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde izinsiz olarak beslenen küçükbaş hayvanların yakalanması için çalışma gerçekleştirdi.

Sahipleri tarafından araziye salınan ve çevreye zarar vermesinden dolayı vatandaşların şikâyetçi olduğu koyunları toplamak için harekete geçen ekipler, başıboş dolaşan koyunları kamyona yükleyerek şehir merkezinden uzaklaştırırken, hayvanların sahibine de ceza kesti.

Zabıta yetkilileri, 3285 Sayılı Hayvan Sağlığı Kanunu’na göre cadde ve sokaklarda her türlü küçük ve büyükbaş hayvanın yetiştirilmesi, kesilmesi ve satışının yapılmasının yasak olduğunu belirterek uyarıda bulundu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑