whatsapp

Güncel

TASFİYELER DEVAM EDECEK!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, FETÖ ile bağlantısı olduğu düşünülen 17 kişinin işten çıkartıldığını, güvenlik soruşturması kapsamında tasfiyelerin devam edeceğini söyledi.

4 Ağustos 2016 Saat: 08:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.408 kez okunmuştur

TASFİYELER DEVAM EDECEK!
TASFİYELER DEVAM EDECEK!

Gebze Belediye Meclisinin dün yapılan oturumu 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit olanlar için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mecliste konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Milli iarede şehitlerinin duruşu olmasa bugün burada olmayacaktık.  Bunlar tek başına değil, dünyadaki bazı güçlerin de destek verdiğini görüyoruz“ dedi.

“DARBE OLSA İLK ALINACAK BENDİM”

Darbe olması durumunda ilk alınacak belediye başkanının kendisi olduğunu da söyleyen Köşker; “Şahsen ben ilk alınacak belediye başkanlarından biri olacaktım. Tabi ke meclis üyeleri olarak siz de bundan nasibinizi alacaktınız. Sorgusuz sualsiz 9 bin kişi infaz edeceklerdi.” Dedi. Gebze Belediyesi’nden bugüne kadar 17 kişinin FETÖ bağlantısı gerekçesiyle işten çıkartıldığını da söyleyen Köşker; “Bugüne kadar 17 kişiyi tasfiye ettik, emniyet ile çalışmalarımız devam ediyor. Güvenlik soruşturması kapsamında sorunlu çıkanları da tasfiye etmeye devam edeceğiz” dedi. Öte yandan Gebze Kent Meydanının ismi de “15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı” olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑