whatsapp

Güncel

TAYSAD'DA YENİ BAŞKAN KANCA

TAYSAD, yeni yönetim kadrosunu belirledi. Alper Kanca yeni TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

12 Mart 2016 Saat: 12:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.377 kez okunmuştur

TAYSAD'DA YENİ BAŞKAN KANCA
TAYSAD'DA YENİ BAŞKAN KANCA

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas OSB 38. Olağan Genel Kurulu’nda Alper Kanca Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. TAYSAD’ın TOSB – TAYSAD OSB Konferans Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurul toplantısına, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, GTO Başkanı Nail Çiler ile OSB başkanları ve çok sayıda işadamı katıldı.

İlk 30’a gireceğiz”

Genel Kurulda, Divan’a Ömer Burhanoğlu, Naci Faydasıçok, Nuray Olgun seçildi. Divan seçiminden sonra ilk olarak TAYSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Durdaroğlu bir konuşma yaparak; “Yönetim Kurulu adına sizleri selamlıyorum. Derneğimizin başarı çıtasını hep en yukarıya taşıdık. Avrupa Birliği’nde ‘silver sertifikası’nı aldık. Stratejik yol haritasında ülkemizin küresel tedarik merkezi olma yolunda çalışacağız. 2030 yılında ilk 30’a girecek bir OSB olma hedefimiz var. Vizyon ve stratejilerimizi doğru anlattığımız için mutluyuz. Daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. TAYSAD gelecekte de büyük başarılar elde edecektir. 2012 yılından beri çalıştığım tüm görev arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Bu bir bayrak yarışı”

Kurulda daha sonra faaliyet, maliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Oylamanın ardından Mehmet Durdaroğlu teşekkür etti. Tüzük değişiklik önerilerinin oylamasından sonra başkan adayı olan Alper Kanca bir konuşma yaparak; “TOSB’da da görevliyim. Bu merdivenin bu şekilde olmasından sorumluyum. Yeni bir konferans salonu yapmak gerekiyor. TAYSAD’taki gelenek bir bayrak yarışı. Bu geleneklerden bir tanesi de göreve gelenlerin bir program sunmasıdır. 2016-2018 programımızda en önemli unsur yenilikçilik olacaktır. Pazarı geliştirmek istiyoruz. Yeni nesilden kuşakları dernekte görmek için çalışıyoruz. Biz bu göreve talibiz. Bu görevi bize verirseniz TAYSAD’ı daha da ileriye götüreceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

İşte yeni yönetim

Daha sonra Divan’a tek liste sunuldu. Sunulan listede Başkan olarak Alper Kanca’nin ismi yer alırken; Yönetim Kurulu üyeleri olarak Ertan Demirdüzen, Hayri Kaya, Perihan İnci, Şekib Avdaviç, Tuna Arıncı, Albert Saydam, Gökhan Tuçdöken, Kemal Yazıcı, Sinan Akın ve Tolga Doğancıoğlu’nun ismine yer verildi. Yapılan oylamanın ardından yeni yönetim belirlenmiş oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑