Kültür/Sanat

TİYATRO VE MÜZİK OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

Darıca Belediyesi Tiyatro ve Müzik Okulu kayıtları başlıyor

11 Eylül 2019 Saat: 18:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.602 kez okunmuştur

TİYATRO VE MÜZİK OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR
TİYATRO VE MÜZİK OKULU KAYITLARI BAŞLIYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıcalı gençlere yönelik Tiyatro ve Müzik Okulu faaliyete geçiyor. Daha önce restorasyon çalışmalarının yapıldığı tarihi İskoliye Mektebi’nde düzenlenecek olan Tiyatro ve Müzik Okulu kursları için kayıtlar 15 Eylül’de başlıyor.

Darıca Belediyesi, kültür sanat alanında önemli bir eksikliği giderecek çalışmayı başlattı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla gençlere yönelik tiyatro ve müzik okulu açılacak. Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk’ün de yakından takip ettiği ve Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde düzenlenecek olan Tiyatro ve Müzik Okulu’nda dersler tarihi İskoliye Mektebi’nde gerçekleşecek.

İskoliye Sanat Akademisi Tiyatro ve Müzik Okulu’nda kayıtların başladığı belirtilirken gençlere yönelik projeyle birlikte Darıca’da kültür sanat alanında önemli bir eksiklik de giderilmiş olacak.  15 Eylül-30 Eylül 2019 tarihleri arasında kayıtların devam edeceği Tiyatro ve Müzik Okulu’nda müracaatlar İskoliye Mektebi’ne yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑