whatsapp

Siyaset

TÖRK, "VERİM ALAMADIK"

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, il danışma kuruluyla ilgili yaptığı açıklamada, “Verim aldık dersek uygun olmaz” dedi.

4 Ekim 2016 Saat: 08:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.522 kez okunmuştur

TÖRK, "VERİM ALAMADIK"
TÖRK, "VERİM ALAMADIK"

CHP Kocaeli İl Örgütü’nün gerçekleştirdiği danışma kurulu toplantısı ile ilgili CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de açıklamalarda bulundu. Törk, danışma kurulunda farklı önerilerin sunulmasını beklediğini söyledi. Yakup Törk, “Verim aldık desek uygun olmaz. İçinde bulunduğumuz durum, saati, günü nedeniyle bazı durumlar oldu” ifadelerini kullandı.

FARKLI ÖNERİLER BEKLERDİM
Törk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Danışma kurulunun daha değişik formatlarda olmasını daha iyi olacağını düşünüyorum. Parti içerisinde eski didişmeler ve daha hararetli olurdu. Böyle geçmemesine sevindim. Daha farklı önerilerin çıkmasını beklerdim. Orada konuşmama yapmamın sebebi de o yüzden konuşma yapmayarak gerekli notları aldık. Birkaç önemli öneri olan tüzük değişikliği ve aday belirleme gibi bunların il tarafından genel merkeze gönderilmesini ve sonrasında nelerin olacağını göreceğiz.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULMALI

Verim aldık desek uygun olmaz. İçinde bulunduğumuz durum, saati, günü nedeniyle bazı durumlar oldu. Partililerimizin şunu bilmeliler, danışma kuruluna gelen herkes belli bir siyasi bilgi ve birikimine sahipler. Daha çok öneri eksikliklerimizi anlatarak çözüm önerilerini konuşmak lazım. 10-15 dakika genel siyaseti veya AKP’yi anlatırken insanlar sıkılıyor. Daha farklı bir format bularak bunu il başkanımıza sunacağız. Her il danışma toplantısının daha da iyi geçmesi için çalışacağız.”

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑