whatsapp

Yaşam

Turizm sezonuyla birlikte denetimler arttı -

Antalya Büyükşehir belediyesi turizm sezonuyla birlikte denetimlerini arttırdı. Alanya’da faaliyette bulunan taksi ve halk otobüsleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Zabıtası ekipleri tarafından denetleniyor.ANTALYA (İGFA) - ...

27 Temmuz 2023 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 85 kez okunmuştur

Turizm sezonuyla birlikte denetimler arttı -
Turizm sezonuyla birlikte denetimler arttı -

Antalya Büyükşehir belediyesi turizm sezonuyla birlikte denetimlerini arttırdı. Alanya’da faaliyette bulunan taksi ve halk otobüsleri Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Zabıtası ekipleri tarafından denetleniyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Ulaşım Zabıtası ekipleri ilçe genelinde sürdürdükleri rutin denetimlere ek olarak turizm sezonunun yoğunlaşmasıyla birlikte vatandaşların ve turistlerin de şikayetleri doğrultusunda taksi ve halk otobüslerini mercek altına aldı. Vatandaşların ve turistlerin turizm sezonunda ulaşımda bir sorun yaşamaması için ekipler hem gece hem de gündüz ilçenin farklı noktalarında denetim yapıyor. Şoförlerin kurallara uyup uymadığı, temizlik, evrak ve klimaların çalışıp çalışmadığı kontrol ediliyor.  Kurallara uymayan ve sürücülere ise ceza kesiliyor. Denetimler düzenli olarak Alanya’nın farklı noktalarında devam edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑