whatsapp

Yaşam

Türk Kızılayı Urla’dan söndürme çalışmalarına destek

Türk Kızılay Urla Şubesi ekipleri, Gülbahçe-Balıkova mevkiinde çıkan orman yangınında görev yapanlara çeşitli ikramlıkları dağıtarak destek verdi. İZMİR (İGFA) - Türk Kızılay Urla, Kızılay Kadın Urla, Genç Kızılay Urla ve Kı...

10 Ağustos 2021 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 263 kez okunmuştur

Türk Kızılayı Urla’dan söndürme çalışmalarına destek
Türk Kızılayı Urla’dan söndürme çalışmalarına destek

Türk Kızılay Urla Şubesi ekipleri, Gülbahçe-Balıkova mevkiinde çıkan orman yangınında görev yapanlara çeşitli ikramlıkları dağıtarak destek verdi.

İZMİR (İGFA) - Türk Kızılay Urla, Kızılay Kadın Urla, Genç Kızılay Urla ve Kızılay Urla Engelsiz Kulüp üyeleri ve gönüllüleriyle yaklaşık 35 kişi alanda, soğuk sandviç, helva ekmek hazırlanıp dağıtıldı.

Ayrıca ayran, litrelik su, yarım litrelik su, kek, kraker, çeşitli ikramlıklar, meyve suyu desteğinde bulunuldu. Sandviçlerin yapımı için tırnak pide, lavaş ekmek, ekmek, sandviç ekmeği, kaşar peyniri, beyaz peynir, domates, salatalık, sandviçleri sarmak için streç film, kağıt havlu, ıslak mendil dağıtımı yapıldı.

Maske, kafa lambası, battaniye, kıymalı pide, karpuz, soğuk su ve ayran için gece boyunca buz desteği verildi. Yangın alanında çalışan orman işçilerine gıda, su aktarımı yapabilmek ve çıkan çöplerin toplanabilmesi için büyük boy çöp torbası, buzların konulabilmesi için yeni büyük çöp kutusu, büyük boy tencere, çay yapılabilmesi için küçük tüp, çaydanlık, şeker ve çay getirildi. Köfte ekmek dağıtımı yapıldı. Yanıklara karşı yanık merhemi, suni gözyaşı damlası, oksijenli su gibi acil sıhhi yardım malzemesi getirildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑