whatsapp

Siyaset

Türkkan'dan Hürriyet'e Geçmiş Olsun Ziyareti

MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan, eşi kardeşi tarafından bıçakla yaralanan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i hastanede ziyaret etti.

27 Ocak 2016 Saat: 07:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.251 kez okunmuştur

Türkkan'dan Hürriyet'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Türkkan'dan Hürriyet'e Geçmiş Olsun Ziyareti

24. Dönem MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, dün bir dizi ziyarette bulundu. Özellikle hastalar konusunda hayli hassas olan Türkkan, milletvekili olmamasına rağmen hastane ziyaretlerini ihmal etmiyor. Önceki gün çeşitli ziyaretler gerçekleştiren MHP’li Türkkan’ın ilk durağı KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi oldu. İlk olarak Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Görkem Aksu’yu ziyaret eden Türkkan, Aksu ile bir süre sohbet etti. 

Göğsümüzü Kabartıyorsunuz

İl dışından KOÜ’ye hastaların gelmesi ve geldiklerinde de verilen hizmetten memnun kalmalarının kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirten Türkkan, “Dışarıda bizim göğsümüzü kabartıyorsunuz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi. Ziyaretinden dolayı Türkkan’a teşekkür eden Göksu, kendisine eşlik de etti. Türkkan, birlikte yanına gittikleri MHP’li Ercan Sarıkaya’nın durumu ile ilgili Göksu’dan detaylı bilgiler aldı.

Sarıkaya’nın Durumu İyiye Gidiyor

Yılbaşı akşamı Değirmendere’ye giderken kaza geçiren ve o tarihten beri hastanede olan MHP’li Ercan Sarıkaya, yanında olan Türkkan’a teşekkür etti. Türkkan’ın bu tür konularda ne kadar hassas olduğunu bildiğini söyleyen Sarıkaya, durumunun her geçe gün iyiye gittiğini de belirtti.  Türkkan, Sarıkaya ile ilgili detaylı bilgi aldıktan sonra ise kartopu oynarken geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanelik olan AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk’ün oğlu Sefa’yı ziyaret etti. 

CHP’li Hürriyet'i Yalnız Bırakmadı

17 yaşındaki Sefa ile ilgili de doktorundan bilgi alan Türkkan, hastane kapısında bekleyen yakınları ile de sohbet etti. Son olarak önceki gün eşi yaralanan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i ziyaret eden Türkkan, Murat Hürriyet’e acil şifa dileğinde bulundu. Ziyaretlerini facebook’ta paylaşan Türkkan, Sarıkaya’yı ziyareti ile ilgili, “Kardeşimizin bugün geçirdiği dördüncü ameliyat sonrasında her gün biraz daha iyiye doğru gittiğini öğrenmek bizi ziyadesi ile mutlu etti” notunu düştü. 

Dualarımız Sefa İle

Türkkan 17 yaşında ki Sefa ile ilgili notunda ise şu ifadeye yer verdi; “AKP İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk'ün sevgili oğlu Sefa dün arkadaşları ile oynarken başının ağrıdığını hissedince gittiği evinde, ailesi tarafından KOÜ Tıp Fakültesi'ne kaldırılmış. Beyin kanaması geçiren 17 yaşındaki Sefa oğlumuzun durumunu öğrenmek üzere yoğun bakım ünitesinde bakımını üstlenen reanimasyon uzmanı ile görüştük. Genç Sefa'nın bu kritik süreci atlatabilmesi için dualarımıza ihtiyacı var. Dualarımız Sefa ile…”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑