whatsapp

Siyaset

ÜLKEMİZDE HALA TEHDİT VAR!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli’de dahil olmak üzere hiçbir ilde siyasilere karşı başlatılmayan FETÖ operasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

11 Ekim 2016 Saat: 13:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.150 kez okunmuştur

ÜLKEMİZDE HALA TEHDİT VAR!
ÜLKEMİZDE HALA TEHDİT VAR!

FETÖ tehdidinin hala olduğunu da vurgulayan Katırcıoğlu, "Ülkemizde hala tehdit var. Ama bu topla tüfekle yapılacak bir tehdit değil. Ülkemizde uzun süredir algı yönetimi var. Diktatör diyorlar, hırsız diyorlar. Yeniden bir darbe ihtimali olacakmış gibi konuşuyorlar. İnsanlar yeni bir patlama ya da suikast olacak diye korkuyor. Bahsettiğim tehlike budur" dedi.

İLK SEÇİMDE FETÖ TEMİZLENECEK    

15 Temmuz’u 21. Yüzyılın haçlı seferi olarak nitelendirerek devletin hiçbir kurumunda FETÖ’nün kırıntısının bile kalmayacağını belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Biz zaten son kongremizde teşkilatlarımızı FETÖ’den temizledik ama kırıntılar kalmış olabilir. Özellikle şuanda siyasilere yapılacak bir operasyon ülkemizi krize sokar. Devlet olarak bu süreci en az zararla bitirmek için çalışıyorum. Herkes emin olsun ki FETÖ’ye af yok. Bu kanser virüsü gibi yayılan FETÖ’yü ilk seçimlerde tamamen temizleyeceğiz. Kırıntı bile kalmayacak. Onlara müdahale etmezsek tekrar nükseder. Bizim hedefimiz 2071 ise bu hastalıktan kurtulmamız lazım" şeklinde konuştu.

CEMAATLER BU ÜLKENİN MAYASIDIR

Müslüman ülkelere yaptıkları yurtdışı gezilerinde de onları FETÖ’ye karşı uyardıklarını sözlerine ekleyen Radiye Sezer Katırcıoğlu, "İslam coğrafyasına bu yapının zararlarını anlattık, mesajımızı verdik. Devlet dini eğitimi vermezse işte insanlar dini kullanarak böyle yapılanmaya girer. Cemaatler bu ülkenin mayasıdır ama devlet içinde illegal bir yapılanmaya gitmemeleri için denetlenmeli. 15 Temmuz’da yaşadığımız şey “Sende mi Brütüs” diyen Sezar’ın düştüğü durumdur. AK Parti bundan ders çıkarttı. Tüm siyasi partiler de çıkartmalı. Çünkü FETÖ sadece AK Parti’de değil her partide var. Uyanık olmalı ve birlik beraberliğimizi bozmalarına izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑