whatsapp

Son Dakika

VakıfBank Aydın BŞB’ye set vermedi

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki on üçüncü maçında konuk ettiği Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. İSTANBUL (İGFA) - Son Misli.com Sultanlar Ligi ve Axa Sigorta Kupa Volley şampiyonu VakıfBank, bu sezonki on ü...

4 Aralık 2021 Saat: 17:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.792 kez okunmuştur

VakıfBank Aydın BŞB’ye set vermedi
VakıfBank Aydın BŞB’ye set vermedi

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi’ndeki on üçüncü maçında konuk ettiği Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

İSTANBUL (İGFA) - Son Misli.com Sultanlar Ligi ve Axa Sigorta Kupa Volley şampiyonu VakıfBank, bu sezonki on üçüncü maçında PTT’yi 3-0 yenerek on birinci galibiyetini aldı.

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki mücadelenin çekişmeli geçen ilk setini VakıfBank 25-21 kazandı. İkinci seti de 25-20 alan sarı-siyahlılar durumu 2-0’a getirdi. Son seti ise 25-16 hanesine yazdıran VakıfBank, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

VakıfBank’ta Zehra Güneş 15 sayıyla karşılaşmanın en skoreri olurken; Isabelle Haak 14, Michelle Bartsch-Hackley 13 sayı kaydetti. VakıfBank, sıradaki maçında 9 Perşembe, TSİ 20.00’de CEV Şampiyonlar Ligi’nde Finlandiya ekibi LP Salo’nun konuğu olacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑