Güncel

Yaman, karayolları yatırımlarını inceledi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal'ı makamında ziyaret ederek Kocaeli’de devam eden ve yapılması planlanan projeleri görüştü.

4 Şubat 2016 Saat: 07:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.585 kez okunmuştur

Yaman, karayolları yatırımlarını inceledi
Yaman, karayolları yatırımlarını inceledi

Kocaeli milletvekili Cemil Yaman çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle bölgemizde yapılan ve yapılacak olan projeleri sıkı takip eden Yaman, geçtiğimiz hafta Tapu Kadastro Genel Müdürü ile yaptığı görüşmenin ardından önceki günde Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı makamında ziyaret etti.

KOCAELİ’NİN SORUNLARINI AKTARDI

Ziyarette Karayollarının Kocaeli’de yaptıkları ve yapacakları projeleri inceleyen ve bilgiler alan Yaman, vekilliği sürecinde Kocaeli bölgesinde karayolları ile ilgili sıkıntıları Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a dosya sunarak sorunların çözümü için çalışmaların başlatılmasını istedi.

KOCAELİ'YE DAVET ETTİ

Vekil Yaman ayrıca Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ı çalışmaları birlikte ve yerinde incelenmesi ve fikir alışverişinde bulunulması üzerine Kocaeli'ye davet etti. Kartal'da ilerleyen bir günde birlikte bir program yapabileceklerini söyleyerek Yaman'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Yaman'da misafirperverliklerinden dolayı Kartal ve ekibine teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑