whatsapp

Güncel

“Yerli Malı Haftası”na GEPOSB Desteği

Yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanmanın önemini vurgulamak amacı ile 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’na GEPOSB sanayicilerinden büyük d

25 Aralık 2022 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 344 kez okunmuştur

“Yerli Malı Haftası”na GEPOSB Desteği
“Yerli Malı Haftası”na GEPOSB Desteği

Yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamak, tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanmanın önemini vurgulamak amacı ile 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’na GEPOSB sanayicilerinden büyük destek.

Güzeltepe Ortaokulu Müdür Yardımcısı Süleyman Özyay Teknoloji ve Tasarım Öğretmenleri Sevim Bingöl, Figen Sevindik ve GEPOSB işbirliği ile sanayicilerimizin yerli üretimleri okul içerisinde kurulan stantlarda sergilenerek öğrencilere yerli üretimin önemi anlatıldı.

Ayrıca öğrenciler GEPOSB Yönetim Merkezinde bulunan fuar alanını ziyaret ederek GEPOSB Çevre Yük. Müh. Murat Tunç ve okul öğretmenleri eşliğinde katılımcılarımızın stantları gezdirildi, yerli malının önemini, üretimi, kullanım alanları, yerli üretimlerimizin ülke ekonomisine katkıları çocukların yaş seviyelerine uygun bir şekilde anlatıldı. Örnekler verilerek anlatılan sunumlar sırasında ürünleri tek tek inceleyen öğrencilerin heyecan ve mutlulukları görülmeye değerdi.

Eğlenceli anların yaşandığı ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑