whatsapp

Güncel

Yılport Anadolu Lisesi Adnan Şamdan ve Eray Şamdan' ı Ağırladı

Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği kariyer günleri kapsamında, karatede Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları bulunan, olimpiyat ikincisi Milli Karatecimiz Eray Şamdan ve Türkiye Karate A Milli Takım

9 Ocak 2024 Saat: 13:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 399 kez okunmuştur

Yılport Anadolu Lisesi Adnan Şamdan ve Eray Şamdan ı Ağırladı
Yılport Anadolu Lisesi Adnan Şamdan ve Eray Şamdan' ı Ağırladı

Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği kariyer günleri kapsamında, karatede Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları bulunan, tarihimizde ilk kez yer aldığımız Olimpiyatlarda kürsü başarısı yakalayan ve olimpiyat ikincisi olan Milli Karatecimiz Eray Şamdan ve bu başarının en büyük mimarı Türkiye Karate A Milli Takım Teknik Direktörü Sensei Adnan Şamdan' ı ağırladı.

Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Öztürk Onursal' ın moderatörlüğünde geçen söyleşide, öğrenciler Adnan Şamdan ve Eray Şamdan' a sorular yöneltti. Eray Şamdan şampiyonluk ve başarıya giden yolun, disiplinli çalışma, fedakarlık ve devamlılık istediğini. Bu unsurların yerine getirilmesi halinde başarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Türkiye A Milli Takımlar Teknik Direktörü Adnan Şamdan' da her çocuğun mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini, bu uğraşının sonucunun başarı getireceğini, getirmese dahi spor yapan bir bireyin topluma ve kendine daha yararlı olacağını ve sağlık açısından da çok büyük değer katacağını belirtti.



YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑