whatsapp

Eğitim

YKS başvuruları 1 Şubat'ta başlıyor -

ÖSYM tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvurular 1 Şubat Perşembe (YARIN) başlayacak.ANKARA (İGFA) - ÖSYM'den yapılan açıklamada, 8 Haziran'da Temel Yeterlilik Testi (TYT),...

31 Ocak 2024 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 233 kez okunmuştur

YKS başvuruları 1 Şubat'ta başlıyor -
YKS başvuruları 1 Şubat'ta başlıyor -

ÖSYM tarafından 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvurular 1 Şubat Perşembe (YARIN) başlayacak.

ANKARA (İGFA) - ÖSYM'den yapılan açıklamada, 8 Haziran'da Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda ise Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacağı duyurulurken, sınav için 1 Şubat itibariyle başlayacak başvuruların 26 Şubat tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

Adaylar başvurularını, elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden yapabilecek.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek isteyen adaylar, 2024-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzuna ÖSYM'nin internet sitesinden erişilebiliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑