Eğitim

YKS ücretleri Darıca Belediyesi’nden

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla gençlerin her zaman yanında olan Darıca Belediyesi, 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınavına girecek olan Darıcalı gençlerin sınav başvuru ücretini ödeme kararı aldı.

6 Mart 2022 Saat: 15:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.205 kez okunmuştur

YKS ücretleri Darıca Belediyesi’nden
YKS ücretleri Darıca Belediyesi’nden

Darıca Belediyesi, ilçede yaşayan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan 12. Sınıf öğrencilerinin YKS ücretini ödeyecek. YKS ücreti desteğinden Darıca’da eğitim gören lise son sınıf öğrencileri faydalanabilecek. Sınav için başvuru yapan ve ücretini ödeyen öğrenciler de gerekli belgeleri Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan Kültür Müdürlüğü’ne ulaştırarak yatırdıkları ücreti alabilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 4447441 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri ifade edildi.

ÖĞRENCİLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Öğrencilere müjde veren ve Darıca Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında konuyu gündeme getirerek sözlü önerge sunan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talebi oy birliği ile kabul edildi. Alınan karar sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Darıca Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi önemsiyoruz. Yarınlarımızı bırakacağımız gençlerimize ne yapsak azdır. İlçemizde yaşayan 12. Sınıf öğrencilerinin geleceğe atacakları önemli bir adım olan YKS başvuru ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz, öğrencilerimizin de girecek oldukları YKS’de başarılı olmak için gerekeni yapacaklarına olan inancım tam. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Rabbim zihin açıklığı versin" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑