whatsapp

Siyaset

ZAFER KILIÇ “KONGREDE ADAY DEĞİLİM”

Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli için düğmeye bastı. Haftalık ilçe toplantısında AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer Kılıç, ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

23 Ağustos 2017 Saat: 11:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.983 kez okunmuştur

ZAFER KILIÇ “KONGREDE ADAY DEĞİLİM”
ZAFER KILIÇ “KONGREDE ADAY DEĞİLİM”

Ak Parti Kocaeli’nde sıcak saatler yaşanıyor. AK Parti Çayırova ilçe Başkanı Zafer Kılıç, ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. Kılıç, “Eylül ayında yapılacak olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağım” dedi.

ADAY OLAN ARKADAŞLARA SAYGILIYIM

“3 yıldır yoğun bir dönem yaşadım. Bir ilçe başkanının 30 yılda göremeyeceği şeyleri ben başkanlık yaptığım dönemde gördüm. 5 seçim. Bir darbe süreci. Bugünden sonra adaylığını ilan edecek arkadaşlarıma saygılıyım. Yeni dönemde üzerime düşen yardım etmem gereken varsa bu partinin neferi gibi çalışacağım”

KONGRE SÜRECİNE KADAR GÖREV YAPACAK

Başkan Kılıç, kongre sürecine kadar görevde kalacağına yarın yapılacak temayülden sonra yeni aday olacak isimlerin belirleneceğini ifade etti. Kılıç, istifasının kendi kararı olduğunu hiç kimsenin baskı, telkin ve önerisi olmadan bu kararı aldığını belirtirken “artık çocuklarımla daha çok ilgileneceğim” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑