whatsapp

Güncel

Zaferin 101. Yılı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nün 101. Yılı vesilesiyle Gebze’de gerçekleştirilen törenlerle coşkuyla kutlandı.

31 Ağustos 2023 Saat: 11:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 350 kez okunmuştur

Zaferin 101. Yılı coşkuyla kutlandı
Zaferin 101. Yılı coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılı kutlamaları dün Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet binası önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunuluşu ile başladı. 

Gebze Kent Meydanı Belediye Hizmet Binası Önündeki Atatürk anıtına çelenk sunma törenine Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Garnizon Komutan V. Denizci Yarbay Ahmet Erdem Karaca, Adalet Komisyonu ve 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Murat Yüksel, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Gebze İlçe Emniyet Müdür Uğur Adil Bilgili, İlçe Jandarma Komutan V. Özgür Yasan, Cezaevi Jandarma Komutanı Üsteğmen Galip Üst, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Uğur Demir, Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile protokol üyeleri ile değişik okullardan gelen öğrenciler katıldı.

GÖSTERİLER YAPILDI

Törende ilk olarak Atatürk anıtına Gebze Kaymakamlığı, Gebze Garnizon Komutanlığı ve Gebze Belediyesi’nin çelenkleri sunuldu. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Mustafa Üstündağ Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Emine Pamukçu yaptı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Gebze Emlak Konutları Alparslan Ortaokulu Öğrencisi Hilal Nur Özkan 30 Ağustos isimli şiiri okudu. Şiir okunmasının ardından Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Halk oyunları gösterisi yapıldı. Halk oyunları gösterisinden sonra Gebze Emlak Konutları Alparslan Ortaokulu Öğrencisi Alaettin Buğrahan Açıcı, 30 Zafer Türküsü isimli şiiri okudu. Törenin sonunda ise Gebze İlçe Spor Müdürlüğü’nün spor gösterileri yapıldı. Çelenk sunma töreninin ardından Gebze Kaymakamlığı’nda resmikabul törenine geçildi. Gebze Kaymakamlık makamında gerçekleşen resmikabul töreninde Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin tebriklerini kabuk etti. Gerçekleşen tören günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑