whatsapp

Güncel

Bağımlılıkla mücadele için Külliye’de kritik toplantı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, bağımlılıkla mücadelede bütüncül ve yeni yaklaşımlar ele alındı.ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Y...

21 Nisan 2026 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 32 kez okunmuştur

Bağımlılıkla mücadele için Külliye’de kritik toplantı
Bağımlılıkla mücadele için Külliye’de kritik toplantı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, bağımlılıkla mücadelede bütüncül ve yeni yaklaşımlar ele alındı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulu Toplantısı, ilgili bakanlar ve kurum temsilcilerinin katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi.

Toplantıda bağımlılıkla mücadelenin; önleyici politikalar, erken teşhis, etkin tedavi ve topluma yeniden kazandırma süreçlerini kapsayan bütüncül bir yaklaşımla ele alındığı belirtildi.

Özellikle zorunlu tedavi süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik yeni bir model üzerinde çalışmalar yürütüldüğü ifade edildi.

Madde bağımlılığının yanı sıra dijital ve davranışsal bağımlılıkların da gündemde olduğu toplantıda, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve ailelerin iş birliğiyle daha etkin bir mücadele hedeflendiği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çocuklar ve gençlerin korunmasına yönelik risklerin erken tespiti ve kalıcı çözüm üreten politikaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, çalışmalara katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑