whatsapp

İGF

Kayseri Talas'ta mutfağa giren başkan öğrencilere yağlama hazırladı -

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de eğitim gören üniversite öğrencilerinin evine konuk olarak birlikte iftar yaptı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Talas’ta bulunan öğrenci evinin mutfağına giren Başkan Çolakbayrakd...

13 Nisan 2022 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 226 kez okunmuştur

Kayseri Talas'ta mutfağa giren başkan öğrencilere yağlama hazırladı -
Kayseri Talas'ta mutfağa giren başkan öğrencilere yağlama hazırladı -

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de eğitim gören üniversite öğrencilerinin evine konuk olarak birlikte iftar yaptı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Talas’ta bulunan öğrenci evinin mutfağına giren Başkan Çolakbayrakdar, evi paylaşan 6 öğrenciye Kayserinin sevilen lezzetlerinden yağlama yaparak, iftar sofrası hazırladı.   

İftar sonrası öğrencilerle çay eşliğinde sohbet ederek sorularını cevaplayan Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerle yaptığı iftarın kendisine büyük mutluluk verdiğini belirterek şu ifadelere yer verdi;

 “Sizlerle birlikte üniversite yıllarıma döndüm. Onca yıllık anılarımı tekrar yaşattınız. Dolayısıyla bu sofra benim için çok anlamlı oldu. Bu mübarek Ramazan gününün bereketini hep birlikte paylaştık. Kocasinan Akademi çatısı altında gençlere vermiş olduğumuz desteği artırarak sürdüreceğiz. Biz bugün gençlere destek veriyoruz, biliyoruz ki yarın onlar da bu necip milleti gururlandıracaklar. Hepinize başarılar diliyorum. Sofranızı benimle paylaştığınız için teşekkür ederim” dedi.

Ramazan ayının başlaması ile birlikte,  sık sık gençler ile birlikte iftar sofralarında bir araya gelmeye özen gösteren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençlerle bir araya gelmenin kendisine enerji verdiğinin altını çizerek, Ramazan ayı boyunca gençler ile iftar sofralarında buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN ARGINCIK SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, öğrenci evinde ki iftar programının ardından Argıncık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar, Argıncık Çarşı Camii’nde kılınan teravih namazı sonrası vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti. Esnafların çay ikramını geri çevirmeyen başkan Çolakbayrakdar, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑