Dünya

KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar'a defile brifingi -

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avrupa Liderlik Üniversitesi heyeti ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun yönetim kurulu üyelerini kabul etti.KKTC (İGFA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avrupa Liderlik Ün...

17 Mayıs 2022 Saat: 17:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 242 kez okunmuştur

KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar'a defile brifingi -
KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar'a defile brifingi -

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avrupa Liderlik Üniversitesi heyeti ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

KKTC (İGFA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Avrupa Liderlik Üniversitesi’nin CEO’su ve direktörü Bülent Çetinkaya, rektör Prof. Dr. Mehmet Köksal, Türkiye’den ülkemize gelen Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk, başkan yardımcısı ve Ege Bölgesi koordinatörü Hayati Ertuğrul, yönetim kurulu üyesi Osman Sait Günteki ve genel sekreter Abbas Özpınar’ı kabul etti.

Kabulde Cumhurbaşkanı Tatar’a, Türkiye’de 10 bin fazla üyesi olan Moda ve Hazır Giyim Federasyonu’nun faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.

Ekim ayında KKTC’de gerçekleştirilecek olan genel kurul toplantısının ve 2023 yılında Kıbrıs temalı uluslararası bir defilenin tasarlanacağı hakkında bilgiler veren Moda ve Hazır Giyim Federasyonu yetkilileri; Avrupa Liderlik Üniversitesi ve Business Management School yetkilileri arasında mesleki eğitim konusunda iş birliği protokolü imzaladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑