whatsapp
Özden DEMİRCİ
Özden DEMİRCİ

BAHAR COŞKUSU YERİNİ CANLI BOMBA VE TERÖR OLAYLARINA BIRAKTI

Canlı bomba korkusu vatandaşı tedirgin etti. Hafta sonu gerçekleşen etkinlik ve programlara terör olayları nedeni ile katılamayan vatandaşı canlı bomba korkusu sardı. Bahar bayramı coşkusu yerini canlı bomba ve terör korkusuna bıraktı.

21 Mart 2016 Saat: 12:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 3.642 kez okunmuştur

Evinde oturanda dışarıda dolaşanda canlı bomba korkusu ile hafta sonunu panikle geçirdi. Caddeler ve sokaklar sakinliğini korurken kapalı alanlarda bulunan dinlenme yerleri bile terör saldırıları nedeni ile canlılığını kaybetti.

Emniyetin sıkı önlemleri ve yaptığı açıklamalara rağmen vatandaşın korkusuna bir etki yapmadı.

Gerekçesiz ve asılsız söylemleri makara gibi diline dolaştıran vatandaşlar sosyal medyadan paylaştıkları abartılı yazışmaları halkı panik ve telaş içinde bıraktı.

 

Evet, yaşadığımız kentte her şeye dikkat edeceğiz, gittiğimiz, gezdiğimiz, eğlendiğimiz alanlara tabi ki dikkat edeceğiz.

Bu memleket elbette ki başı boş değildir. Devletin polisi, askeri güvenlik güçleri tabii ki insan yaşamını hiçe saymayacak, gerekli önlemi alacak ve korumayı yapacaktır.

 

Tedirginlik ve korku içinde yaşamak, toplumu huzursuz eder.  Vatandaşlar olarak bu nedenle bilinçli olalım sosyal medya üzerinden resmiyeti olmadan yapılan açıklamalara daha fazla ehemmiyet göstermeyelim.

 

Bahar bayramı sevincini ulus olarak yaşamalıyız, bu güzel günü hep birlikte huzur ve güven içinde bayram alanlarında, kırlarda birlikte coşmak ve kutlamak ne kadar güzel olurdu değil mi. Evet bayramsa hepimizin bayramı fakat bu bayramı ayrıştıranlar ile ülkeyi siyasi düşüncelerle, din, dil ayrımları ile bu hale getirenler ne yazık ki bayram sevincini korku ve endişeyle parçalayanlara yazıklar olsun.

Çanakkale’de, Sakarya’da, Dumlupınar’da destanlar yazmış 95 yıllık Türkiye Cumhuriyeti böyle ufak tefek sıkıntılara elbette ki boyun eğmeyecektir.

Sağlık ve esenlik içinde kalın.Saygılarımla

Özden DEMİRCİ

 

 

 

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Aday belirleyemiyorlar….28 Ocak 2024 Saat: 23:58
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler yaşadığımız bölgede ilçe belediye başkan adaylarını neden açıklayamadı.
CHP Kocaeli’de mağdur oldu..19 Nisan 2023 Saat: 10:25
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.
Ali Kemal Aydın'ı anlamak, anlatmak lazım ..16 Nisan 2023 Saat: 14:30
Gebze’de önemli ve büyük bir kesim tarafından tanınan, gönlünde yaşattığı koskocaman Gebzelilik sevdasıyla bölge ve yöre halkına zaman zaman yaptığı açıklamalarıyla önemli mesajlar veren Ali Kemal Aydının anlaşılamamış olması çok büyük kayıp..
“Olursa olur suyu, Olmazsa hamur suyu”23 Ekim 2022 Saat: 14:31
Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse yapılanları göz ardı edemez, hele hele konuşulanları unutmak elbette ki hatırlamamak hiç olmaz.
“Bu adamlar ne konuşuyorlar”…!!!!3 Mart 2022 Saat: 10:44
Geçtiğimiz hafta sonu Darıca Karslılar Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kaz gecesine davetli olarak bende katıldım.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑