Özden DEMİRCİ
Özden DEMİRCİ

Merhaba Saygıdeğer Okurlarım

www.yedincigunhaber.com ’a Hoş geldiniz.

21 Şubat 2016 Saat: 12:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 4.108 kez okunmuştur

1975 Yılında on beş yaşında lise öğrencisi bir gencin gençlik merakı ile başlayan onurlu mesleğin tam 41 yılını geride bıraktım.

Ülkemizde yayımlanan çeşitli ulusal ve yerel gazeteler ile bir çok dergide bir  çok kademede ve önemli görevlerde bulundum.

Mesleğimi ifa ederken 7’sinden, 70’inde her insana karşı sadece önünü iliklemesini bilen bir saygı anlayışını kendisine hakim kılan bir kardeşiniz olarak bundan böyle kendime ait olan İnternet gazeteciliği ile www.yedincigunhaber.com haber sitemden günlük, köşe yazımlarımızla bölgemizden ve ülkemizle alakalı haberlerimizle sizleri haberdar edeceğim.

Özgür haberciliğin insanlar kurumlar ve kuruluşlar üzerindeki inancının kalktığı ülkemizde, doğru haberciliği ahlak edineceğiz.

Sitemiz kişilerin ve kurumların hak ve hürriyetlerine her zaman saygılı olacak, hukukun gerekliliğine inanarak yayın yapacaktır.

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz haber, toplantı ve görüşleriniz için lütfen bizi bilgilendiriniz. ozdendemirci@gmail.com ve ozden_demirci@hotmail.com  mail adreslerimizi kullanınız.

 

Özden DEMİRCİ- Gazeteci-Yazar

 

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Aday belirleyemiyorlar….28 Ocak 2024 Saat: 23:58
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler yaşadığımız bölgede ilçe belediye başkan adaylarını neden açıklayamadı.
CHP Kocaeli’de mağdur oldu..19 Nisan 2023 Saat: 10:25
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.
Ali Kemal Aydın'ı anlamak, anlatmak lazım ..16 Nisan 2023 Saat: 14:30
Gebze’de önemli ve büyük bir kesim tarafından tanınan, gönlünde yaşattığı koskocaman Gebzelilik sevdasıyla bölge ve yöre halkına zaman zaman yaptığı açıklamalarıyla önemli mesajlar veren Ali Kemal Aydının anlaşılamamış olması çok büyük kayıp..
“Olursa olur suyu, Olmazsa hamur suyu”23 Ekim 2022 Saat: 14:31
Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse yapılanları göz ardı edemez, hele hele konuşulanları unutmak elbette ki hatırlamamak hiç olmaz.
“Bu adamlar ne konuşuyorlar”…!!!!3 Mart 2022 Saat: 10:44
Geçtiğimiz hafta sonu Darıca Karslılar Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kaz gecesine davetli olarak bende katıldım.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑