whatsapp
Özden DEMİRCİ
Özden DEMİRCİ

MUSA YILMAZ'IN AZMİ....

Siyasi yaşamında ve geçmişinde bir çok tarihe tanıklık etmiş Karadenizli siyasetçi ve iş adamı Musa Yılmaz siyasi mücadelesine ve davasına sahip çıkan biri.

3 Mayıs 2016 Saat: 09:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 4.607 kez okunmuştur

Siyasi yaşamında ve geçmişinde bir çok tarihe tanıklık etmiş Karadenizli siyasetçi ve iş adamı Musa Yılmaz siyasi mücadelesine ve davasına sahip çıkan biri.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl yönetiminde başlayan yöneticilik görevi ve Gebze ilçe yönetimine genel ve yerel seçimler dönemine sunduğu destekler ile daha çok ön plana çıkan Musa Yılmaz İlçe başkanlığına adaylığı ile iyice resmileşen siyasi mücadelesinde Gebze ilçe teşkilatının bu tarihe kadar yapmadığı çok önemli hizmetleri ve projeleri hayata geçirdi. Tabii Yılmazın neler yaptığını her kes gibi bende biliyorum.

Siyasette şahsı için bir beklenti içinde olmadığını çok iyi bildiğim Yılmazın tek ideali vardı CHP’nin Gebze’de yeniden yerel idareyi yönetmesi olacaktı zaten bunun siyasetteki mücadelesinin  tek amacıda buydu maalesef ilçe başkan adaylığında diğer adayların birleşmesinden sonra  ve bu birlşemeye rağmen çok az bir oyla ilçe başkanlığına veda etti ama yılmadı.

Musa Yılmaz boş durmadı halada durmuyor, koşuyor koşturuyor. Programlarda anma törenlerinde ve hatta başlattığı çalışmalardan biri köy ziyaretlerinden hiç vaz geçmiyor. Musa Yılmaz bugün yeniden adaymış gibi çalışıyor hiçbir makam ve mevkide gözü olmayan biri.

 Her ne kadara bazı olumsuzluklara ve birilerine kızsa bile sosyal sorumluluklarını bir türlü üstünden atamayan CHP eski ilçe başkan adayı Gebze’li iş adamı Musa Yılmaz 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramında  slogan atarak yürüyüş kortejinin önünde alana yürüdü.

Alanda saygı duruşu ve istiklal marşı okunurken yine önlerde yer aldı. Türk bayrağından tutunarak sol eli havada yumruğunu sıkarak mücadelelerde hayatını kaybeden bir çok dava arkadaşını andı, onlar için orada olduğunu hissettirdi.

Musa Yılmaz ve onun gibi davasına inanmış siyasetçilerin siyasi teşkilatlarda yer alması gençliğin önünü açar, siyasetin güçlenmesini sağlar. Siyasi mücadeleler elbette ki birazda ekonomiden geçer, Musa Yılmaz’ında bu anlamda hiç bir zaman sıkıntısının olmadığı her alana destek ve yardımlarının olduğu bilinir.

Ben, 1 Mayıs yürüyüşünde Musa Yılmaz’da şunu açık gördüm ki, Cumhuriyet Halk Partisi için yapamayacağı hiçbir şey yok, kendisini siyasi mücadeleye adamış ülkenin ve yaşadığı kentin geleceği için kolları sıvamış bir partili olduğunu gördüm yolun açık olsun Musa Yılmaz senin bu azmini ve mücadeleni göremeyenlerin o derin uykudan bir gün uyanacaklarını umuyorum.

 

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Aday belirleyemiyorlar….28 Ocak 2024 Saat: 23:58
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler yaşadığımız bölgede ilçe belediye başkan adaylarını neden açıklayamadı.
CHP Kocaeli’de mağdur oldu..19 Nisan 2023 Saat: 10:25
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.
Ali Kemal Aydın'ı anlamak, anlatmak lazım ..16 Nisan 2023 Saat: 14:30
Gebze’de önemli ve büyük bir kesim tarafından tanınan, gönlünde yaşattığı koskocaman Gebzelilik sevdasıyla bölge ve yöre halkına zaman zaman yaptığı açıklamalarıyla önemli mesajlar veren Ali Kemal Aydının anlaşılamamış olması çok büyük kayıp..
“Olursa olur suyu, Olmazsa hamur suyu”23 Ekim 2022 Saat: 14:31
Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse yapılanları göz ardı edemez, hele hele konuşulanları unutmak elbette ki hatırlamamak hiç olmaz.
“Bu adamlar ne konuşuyorlar”…!!!!3 Mart 2022 Saat: 10:44
Geçtiğimiz hafta sonu Darıca Karslılar Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kaz gecesine davetli olarak bende katıldım.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑