whatsapp
Özden DEMİRCİ
Özden DEMİRCİ

“Bu adamlar ne konuşuyorlar”…!!!!

Geçtiğimiz hafta sonu Darıca Karslılar Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kaz gecesine davetli olarak bende katıldım.

3 Mart 2022 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 1.163 kez okunmuştur

Gazeteci kimliğimiz ve geçmişe dayalı dostluklarımız olan bir çok davetliyle selamlaşıp hal hatır sorduk.

Kaz gecesinin organize edildiği salon dernek başkanına ait olduğu için her alan rahat kullanıma açık, salon bölgeden ve il bünyesinde çeşitli ilçelerden bu geceye katılan sanayicisi, iş adamı, STK başkanları ve bir birinden değerli yurdumun güzel insanları masalarda programın başlaması için yerlerini almış bekliyordu.

Masalarda muhabbetler koyu hal hatır soran, ülke gündemiyle haşır neşir olan, çocuklarının eğitimiyle alakalı konuşan mı dersin, savaşın gidişatı ve yaşananlar mı dersiniz ama mutlaka parantez açarak belirteyim ki gecede ikram edilecek kazları beklerken en çokta kimin gelip gittiğine bakanlarla dolu güzel bir geceye konuk oldum.

Gazeteci boş durmaz elimde fotoğraf makinesi masa ziyaretlerinden kareler almaya başladım her  masada yaşadığım selamlaşma ve hal hatır sormayı hiçbir şeye değişemem.

Evet farklı kareleri ebedileştirmek için deklanşörüme takılan bir güzel anı sizlerde merak edersiniz diye düşündüm  biri Kocaeli’nde her kesim tarafından çok iyi tanınan ve bilinen Kars, Ardahan, Iğdır Vakfı eski genel başkanı Mehmet Irak  diğeri ise İnşaat yüksek mühendisi bir önceki dönem CHP Darıca Belediye başkan adayı Yakup Törk’tü.

Kendilerini tanımaktan son derece onur duyduğum, çalışmalarıyla bulundukları kente ve kent insanına her alanda katkı sunduklarına inandığım iki dostun  kaz gecesinde aynı masada muhabbetlerinden ve dostluklarından çok mutlu oldum fakat biraz da kafam karışmadı diyemem.

Biri muhafazakar kanatta diğeri solcu diye nitelendirdiğimiz siyasi görüşe sahip iki arkadaş olan Irak ve Törk, muhabbetleriyle kendilerini öyle dinlemeye almışlardı ki inanın benim düşündüğüm ve merak ettiğim kadar umuyorum ki, sizlerde  çok merak etmiş olacaksınız sahi “bu adamlar ne konuşuyorlar”.!!!!

Sevgiyle ve Sağlıkla kalın 

Saygılarımla.

 

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Aday belirleyemiyorlar….28 Ocak 2024 Saat: 23:58
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler yaşadığımız bölgede ilçe belediye başkan adaylarını neden açıklayamadı.
CHP Kocaeli’de mağdur oldu..19 Nisan 2023 Saat: 10:25
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.
Ali Kemal Aydın'ı anlamak, anlatmak lazım ..16 Nisan 2023 Saat: 14:30
Gebze’de önemli ve büyük bir kesim tarafından tanınan, gönlünde yaşattığı koskocaman Gebzelilik sevdasıyla bölge ve yöre halkına zaman zaman yaptığı açıklamalarıyla önemli mesajlar veren Ali Kemal Aydının anlaşılamamış olması çok büyük kayıp..
“Olursa olur suyu, Olmazsa hamur suyu”23 Ekim 2022 Saat: 14:31
Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse yapılanları göz ardı edemez, hele hele konuşulanları unutmak elbette ki hatırlamamak hiç olmaz.
Geleneklerimizi yaşatmak için yarışan biri…9 Kasım 2021 Saat: 00:52
Doğu Anadolu Bölgesinin Serhat illeri Kars ve Ardahan’da Anadolu geleneklerinin tamamı günümüze değin yaşanır, yaşatılır.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑