whatsapp
Özden DEMİRCİ
Özden DEMİRCİ

Hizmet sözüyle başkan Çiftçi..

Yaşamını yaşadığı kente hizmet için adayan Çayırova AK Parti kurucu ilçe başkanı ve aynı zamanda şuanda mevcut belediye başkanı İnşaat mühendisi Bünyamin Çiftçi’yi anlatacağım..

4 Nisan 2021 Saat: 17:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu yazı 1.358 kez okunmuştur

2008 yıllarında Çayırova’ya gelerek ilçenin ilk günlük gazetesinin başına genel yayın yönetmeni olarak geçtim 7.yıl ilçede günlük yayınladığımız gazateye imzamızı koyduk. Çayırova belde, Şekerpınar belediyesinin kapatılarak Çayırova ile birleştirilmesi gündemde ilçede faaliyet gösteren STK’lar yöre dernekleri halk meclisleri oluşturuyor Çayırovanın ilçe olması Kaymakamlığın ilçe merkezinde olması için gece gündüz fikir alışverişlerini sürdüren danışma kurulları büyük çabalar içinde iken AK Parti Çayırova ilçe başkanlığı da dolup taşmakta.

Genç, öz güveni tam, belde başkanı Çiftçi, çaba ve gayretleri ile fikir üretmekte bilgi toplamaktadır. Çayırova ve Şekerpınar halkı toplanarak ortak kararlar almakta bu kararlar doğrultusunda oluşturulan yürütme kurulu Ankara’ya taşınmış ve hatta ilçeye davet edilen siyasilerle bilgi alışverişi ile taleplerini sürdürürken bu hareketlilik içinde Şekerpınarbelde belediyesi kapatılmış Çayırova ise yeni kurulan ilçelerden biri olmuştu.

İlçenin yerel basını olarak konuyu kamuoyuna taşımış sorunlarına ses olmuştuk. Bu anlamda Çayırovalılar beni tanır bilirler.

Çayırovanın ilçe olmasıyla birlikte siyasi partiler yapılan kongreleri ile ilçe başkanlarını belirlemişti.

Bünyamin Çiftçi çok zor süreçlerde yeni kurulan ilçeyi toparlamış siyasi gücünü kanıtlamıştı. İlçede iktidar gücü ile mahalle mahalle örgütlülüğünü sürdüren AK Parti Çayırova ilçe başkanı Çiftçi sanırım ki ilçe başkanlık vizyonunu tamamlamış ve bu kenti yönetme gücüne erişmişti.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Çayırova Belediye başkanlığına aday gösterilen ilçenin yetiştirdiği genç inşaat mühendisi Bünyamin Çiftçi kuracağı ekiple kenti yönetmek için belediye başkanlığına kollarını sıvamış seçim hazırlığı yapmaktadır.

Çiftçi yaptığı çalışmalar ve kent için sunduğu projelerle bu kenti en iyi şekilde yöneteceğini söylediği seçimlerden büyük oy çoğunluğu ile çıkarak Çayırova Belediye başkanı oldu.

Başkan Çiftçi kurduğu ekip çalşma  arkadaşları ile halka hizmet için kolları sıvamış kente huzur ve refahı getirmek için çalışırken iki yılını geride bıraktı.

Geçtiğimiz hafta iki yıllık çalışmalarını değerlendirmek için Prof.Dr. Necmettin Erbakan kültür merkezinde gerçekleşen toplantıda basınla bir araya geldi. kendine inanmış özverisi yerindebir belediye başkanını projelerini sunarken başkan Çiftçi'yi çok iyi gözlemledim.

Çayırova Ak parti ilçe başkanı Servet Günay ile çok iyi diyalog içinde olduğunun farkına vardığımız tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Yaşar Çakmak’la birlikte katılan Günay’ın samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.

Çayırova Belediyesi Ak Parti Meclis üyelerinin katım sağladığı toplantıya yönetim kurulu kadın ve gençlik kollarının yoğun çaba gösterdiği görüldü.

Başkan Çiftçinin sine vizyon sunumu ile gerçekleşen 2 yıl değerlendirme toplantısında Başkan Çiftçi çok rahat ve çok özverili tavırları ile toplantıda diyalogların çözüme kavuşacağını vurguladı.

Başkan Çiftçi bu kentin yetiştirdiği bir mühendis, dil din ırk gözetmeksizin herkesin ve her kesimin başkanı olduğunu bu toplantıda gösterdi. Halk ile diyaloglarıyla halkın başkanı Bünyamin Çiftçi bu kente hizmet için kolları sıvamış yapacaklarıyla bu kentin vizyonunu değiştirecek sözü özü biridir. Çayırova'yı yaşanabilir bir kent yapması için halkın yöneticisi başkan Çiftçi Çayırova halkı seni bekliyor hadi hayırlısı olsun.

Sağlıcakla kalın..

 

 

 

YORUMLAR

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Aday belirleyemiyorlar….28 Ocak 2024 Saat: 23:58
Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler yaşadığımız bölgede ilçe belediye başkan adaylarını neden açıklayamadı.
CHP Kocaeli’de mağdur oldu..19 Nisan 2023 Saat: 10:25
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.
Ali Kemal Aydın'ı anlamak, anlatmak lazım ..16 Nisan 2023 Saat: 14:30
Gebze’de önemli ve büyük bir kesim tarafından tanınan, gönlünde yaşattığı koskocaman Gebzelilik sevdasıyla bölge ve yöre halkına zaman zaman yaptığı açıklamalarıyla önemli mesajlar veren Ali Kemal Aydının anlaşılamamış olması çok büyük kayıp..
“Olursa olur suyu, Olmazsa hamur suyu”23 Ekim 2022 Saat: 14:31
Kim ne derse desin, kim ne düşünürse düşünsün hiç kimse yapılanları göz ardı edemez, hele hele konuşulanları unutmak elbette ki hatırlamamak hiç olmaz.
“Bu adamlar ne konuşuyorlar”…!!!!3 Mart 2022 Saat: 10:44
Geçtiğimiz hafta sonu Darıca Karslılar Derneğinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Kaz gecesine davetli olarak bende katıldım.
Tüm Yazıları
Yukarı ↑